RICCIS

Kategori: thoughts & feelings

YOUR TEA/TINY TEA

Tänkte försöka berätta lite kort om Tiny tea, då det var många av er som undrade mer om téet! Tinytea är från Yourtea, de har flera olika téer som ska hjälpa till med olika saker. Hur som helst så fick jag teet hemskickat för att testa det! Tiny tea ska man helst dricka tre gånger om dagen, ca 30 minuter före/efter mat. Har läst att det optimala är 30 minuter innan mat dock men jag försöker mest att äta det någonstans inom tidsramen. Om man inte lyckas få in tre gånger om dagen, klockan sju på morgonen, lunchtid och klockan fem på eftermiddagen så går det bra att skippa den vid lunchen också men då kan man försöka att ta de på helger istället där det kanske är lättare att få in det i schemat. De tiderna är de som är rekommenderade.

Man kan köpa antingen 14 dagar eller 28 dagars kurer och jag går just nu på en 14 dagarskur. Jag är bara inne på min 3 dag ungefär så därför kan jag inte riktigt svara på resultat och liknande ännu, men jag gör ett till inlägg senare när jag gått klart kuren. Något jag känt av dock som är lite märkligt är att jag är verkligen sjukt hungrig precis efter teet. Jag kan alltså ha ätit mig mätt men känner fortfarande en hunger fast jag inte får plats med något mer, vet inte om det beror på att jag har varit lite sjuk de senaste dagarna eller om det beror på teet! Jag tror det beror på att det på något vis ökar ens ämnesomsättning och att all mat därför smälter mycket snabbare. Téet säger i allmänt att man ska bli hälsosammare, få bättre hy, må bättre, ha mer energi och en del upplever att de inte är lika "bloated" (uppsvullna), vissa viktnedgång. Det är inget laxeringsmedel i och jag har heller verkligen inte märkt av något sånt vilket är skönt. Det funkar alltså utmärkt att dricka även fast man har andra sysslor då det inte påverkar på det sättet. 

En del säger också att de tycker att téet luktar väldigt starkt och jag kan hålla med om att paketet har en stark kind of örtdoft? Jag dricker vanligtvis minst en-två koppar te om dagen hur som helst så därför är det inte så jobbigt för mig. Tycker inte att téet luktar starkt när man har det i, men det doftar mest örter då det är en massa naturliga örter i téet! Jag lägger i lite honung och man kan även lägga i citron om man vill. Skulle säga att det inte är något för de som inte gillar te från början då man ändå ska dricka det två-tre gånger per dag och vissa uppelver en stark smak, det är inte smaksatt så det är inte sött eller något men med honung blir det precis som vanligt te enligt mig. 

Ah. Hoppas jag fick med allt nu... Annars är det bara att kommentera så ska jag försöka att svara. Om ni vill testa téet så har de förresten en kampanj just nu som pågår till på lördag. Om ni använder koden "EASTEREGG" i kassan så får ni 20% rabatt! Mitt paket var förresten från UK så ingen tull! 

Upp