RICCIS

Kategori: Q&A

Where to get

Det har varit en del som har undrat var jag fått tag på mina saker någonstans så tänkte att jag besvarar det i ett inlägg! Särskilt borstarna och contour kit har en del undrat över. Borstarna är Real Techniques borstar och de går att få tag på i princip överallt men jag hade rekommenderat er att köpa de från brittiska hemsidor, lookfantastic.com köpte jag mina på. De brittiska hemsidorna har många gånger produkterna till ett billigare pris och hemsidan jag tipsade om har också gratis frakt, och eftersom det är inom EU blir det heller ingen tull. Många produkter är mycket dyrare i Sverige så har man en del knep när man ska handla så sparar man massor, som man kan spendera på andra produkter istället. NARS Laguna köpte jag på HQhair.com. Det var snabb leverans på båda sidorna så jag kan verkligen rekommendera de. 

Anastasia Beverly Hills Contour Kit har varit väldigt efterfrågat och slutsålt överallt, jag lyckades faktiskt hitta min på Åhléns i Stockholm och då slog jag till direkt. Just nu finns den att köpa på KICKS webbshop HÄRMAC produkterna har jag köpt både i butik, på kicks hemsida och deras egen. Impulsköpte produkterna i butik för de såg bra ut då, men ångrar både blushen och läppstiftet nu konstigt nog... När jag köper smink via nätet är jag noga med att kolla runt noga på reviews och swatches. Kom ihåg att färgerna dock inte alltid blir likadana. Jag är en aning mörkare så därför kommer färgerna inte fram på samma sätt som de gör på många andra. NARS Laguna är exempelvis en stor favorit hos många, men jag hade behövt Casino istället då Laguna är en aning ljus på mig. Får använda väldigt mycket produkt för att få fram effekt så jag nådde 'pan' på den bara efter någon månad. Vilket är trist när det ändå är en dyrare produkt.

YOUR TEA/TINY TEA

Tänkte försöka berätta lite kort om Tiny tea, då det var många av er som undrade mer om téet! Tinytea är från Yourtea, de har flera olika téer som ska hjälpa till med olika saker. Hur som helst så fick jag teet hemskickat för att testa det! Tiny tea ska man helst dricka tre gånger om dagen, ca 30 minuter före/efter mat. Har läst att det optimala är 30 minuter innan mat dock men jag försöker mest att äta det någonstans inom tidsramen. Om man inte lyckas få in tre gånger om dagen, klockan sju på morgonen, lunchtid och klockan fem på eftermiddagen så går det bra att skippa den vid lunchen också men då kan man försöka att ta de på helger istället där det kanske är lättare att få in det i schemat. De tiderna är de som är rekommenderade.

Man kan köpa antingen 14 dagar eller 28 dagars kurer och jag går just nu på en 14 dagarskur. Jag är bara inne på min 3 dag ungefär så därför kan jag inte riktigt svara på resultat och liknande ännu, men jag gör ett till inlägg senare när jag gått klart kuren. Något jag känt av dock som är lite märkligt är att jag är verkligen sjukt hungrig precis efter teet. Jag kan alltså ha ätit mig mätt men känner fortfarande en hunger fast jag inte får plats med något mer, vet inte om det beror på att jag har varit lite sjuk de senaste dagarna eller om det beror på teet! Jag tror det beror på att det på något vis ökar ens ämnesomsättning och att all mat därför smälter mycket snabbare. Téet säger i allmänt att man ska bli hälsosammare, få bättre hy, må bättre, ha mer energi och en del upplever att de inte är lika "bloated" (uppsvullna), vissa viktnedgång. Det är inget laxeringsmedel i och jag har heller verkligen inte märkt av något sånt vilket är skönt. Det funkar alltså utmärkt att dricka även fast man har andra sysslor då det inte påverkar på det sättet. 

En del säger också att de tycker att téet luktar väldigt starkt och jag kan hålla med om att paketet har en stark kind of örtdoft? Jag dricker vanligtvis minst en-två koppar te om dagen hur som helst så därför är det inte så jobbigt för mig. Tycker inte att téet luktar starkt när man har det i, men det doftar mest örter då det är en massa naturliga örter i téet! Jag lägger i lite honung och man kan även lägga i citron om man vill. Skulle säga att det inte är något för de som inte gillar te från början då man ändå ska dricka det två-tre gånger per dag och vissa uppelver en stark smak, det är inte smaksatt så det är inte sött eller något men med honung blir det precis som vanligt te enligt mig. 

Ah. Hoppas jag fick med allt nu... Annars är det bara att kommentera så ska jag försöka att svara. Om ni vill testa téet så har de förresten en kampanj just nu som pågår till på lördag. Om ni använder koden "EASTEREGG" i kassan så får ni 20% rabatt! Mitt paket var förresten från UK så ingen tull! 

Upp