RICCIS

MAKE UP STORE HIGH TECH LIGHTER

 

Make Up Stores High Tech Lighter i färgen platina är egentligen lite en allt i allo produkt, som man kan använda lite som man vill. Men de områden som den är mest omtalad om, och det jag provat hittills är att använda den som en krämhighlighter eller som en slags primer för ögonskugga. Konsistensen är väldigt krämig och kladdig, man ska helst inte ta i den med fingrarna heller då bakterier lätt samlas där efter ett tag. Färgen är vit som skimrar i silver! Full Moon heter en annan färg, som skimrar mer i guld. Superfin den med.

Att använda den som en highlighter på kindbenen fungerar sådär för mig, då den är såpass kletig och man lätt kan känna sig lite greasy, då försöker jag sätta det med en puder highlighter eller ta väldigt lite. På ögonlocken som primer fungerar den väldigt bra, den ger ögonskuggor mer intensiv och pigmenterad färg samtidigt som det får ögonskuggan att hålla hela dagen. Jag var tvungen att tvätta min hand med tvål efter att ha tagit swatchen. På sista bilden ser ni en ögonskugga med High Tech Lighter under, och bredvid en utan något alls under. Det är ändå en Urban Decay ögonskugga, så ingen budget heller.

Lätt värt köp! Var tvungen att leta över hela Stockholm för att få tag på den här. Men eftersom priset inte heller är skyhögt, 155 kr, så tycker jag den är värd, även om den fungerar sådär som highlighter. Men med tanke på hur bra resultat man får med den som en primer för ögonskugga så. Kommer köpa den i Full Moon också!

20 januari 2015 01:02 | make up |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas