RICCIS

BENEFIT ROLLER LASH

ROLLER LASH. Här är en ganska så nylanserad mascara som jag inte sett alltför många skriva om, om någon alls faktiskt. Benefit kom ganska nyligen ut med en mascara som hette They're Real!, vilken var riktigt bra faktiskt, med den mascaran kan man verkligen bygga upp volym och längd tills man känner sig nöjd. MEN, problemet är ju att jag har envisa fransar, som gärna vill hålla sig raka och inte alltför böjda. Då är den här nya Roller Lash som de kommit ut med perfekt! Den tål vatten, men är inte vattenfast, och den lovar att böja fransarna och hålla de så hela dagen. Det står också att man kan skippa ögonfransböjaren, det fungerar visserligen inte för mig då mina fransar är alldeles för envisa men det är för mig ingen dealbreaker.

Annars får jag alltid använda vattenfasta mascaror, vilket inte heller är så skonsamt i längden. Med Roller Lash kan man bygga upp längden och den håller fransarna böjda. Med They're Real kan man visserligen bygga upp mer volym än vad man kan med Roller Lash, men problemet med den är att efter några timmar har mina fransar lagt sig raka igen, och då spelar det ingen roll hur mycket längd eller volym jag byggt. Så för mig måste jag säga att Roller Lash fungerar bättre, men då är det främst pga den orsaken då They're Real också är en stor favorit hos mig. 

Har någon av er provat Roller Lash eller någon annan av Benefits mascaror?

SATURDAY NIGHTS

 

Igår firade vi Ema alla tjejer med middag, förfest och sen drog vi ut! Jag & Ema var så stressade, då vi hade varit på väla någon timme innan alla skulle komma och sen skulle jag hem och ta med mig det jag skulle ha på mig, tog med mig 5 par skor och alla mina kläder till henne då vi hade bråttom så slängde ner allt haha.

Hade på mig min nya klänning och mina nya skor, lockade håret lite också vilket jag inte gjort på hur länge som helst. Fixar typ aldrig mitt hår, går bara ut med det som det är alltid. Vi tog en drink på Mogwai och sen gick vi vidare, blev några shottar och lite dans och runt fyra tog jag och Ema taxi hem. Mådde faktiskt inte alls dåligt idag när jag vaknade upp däremot har jag legat i sängen ca hela dagen idag och nu är klockan redan åtta och det är redan söndag. Det enda bra med vanliga veckodagar är att posten levererar då så att man får all sin onlineshopping, haha. 

IF THE SHOE FITS, BUY IT IN EVERY COLOR

 

I did some shopping a few weeks ago. Väskor och skor är min grej. Kunde inte hejda mig så jag var tvungen att köpa skorna i både rött och svart. Har ganska svårt för Zara kläder, de är oftast lite stora någonstans men deras klackar är nästan allt jag äger. Hur fina är de inte?! Har ju ett par andra svarta och röda och de är så sköna att gå i också. De längst bak, såg inte så snygga ut i butiken färgmässigt men när de är på så får blir de verkligen den här fina nude-färgen som passar perfekt till brännan. Spännena får de att så lyxiga ut också. Så ja, jag köpte tre par klackar på en och samma gång. Har inte använt något par av de ännu, hoppas på att jag får chansen till det ikväll! Hoppas att det inte regnar ikväll, vägrar förstöra de första gången jag använder de.

Alltså jag är kär.

Upp