RICCIS

YOUR TEA/TINY TEA

Tänkte försöka berätta lite kort om Tiny tea, då det var många av er som undrade mer om téet! Tinytea är från Yourtea, de har flera olika téer som ska hjälpa till med olika saker. Hur som helst så fick jag teet hemskickat för att testa det! Tiny tea ska man helst dricka tre gånger om dagen, ca 30 minuter före/efter mat. Har läst att det optimala är 30 minuter innan mat dock men jag försöker mest att äta det någonstans inom tidsramen. Om man inte lyckas få in tre gånger om dagen, klockan sju på morgonen, lunchtid och klockan fem på eftermiddagen så går det bra att skippa den vid lunchen också men då kan man försöka att ta de på helger istället där det kanske är lättare att få in det i schemat. De tiderna är de som är rekommenderade.

Man kan köpa antingen 14 dagar eller 28 dagars kurer och jag går just nu på en 14 dagarskur. Jag är bara inne på min 3 dag ungefär så därför kan jag inte riktigt svara på resultat och liknande ännu, men jag gör ett till inlägg senare när jag gått klart kuren. Något jag känt av dock som är lite märkligt är att jag är verkligen sjukt hungrig precis efter teet. Jag kan alltså ha ätit mig mätt men känner fortfarande en hunger fast jag inte får plats med något mer, vet inte om det beror på att jag har varit lite sjuk de senaste dagarna eller om det beror på teet! Jag tror det beror på att det på något vis ökar ens ämnesomsättning och att all mat därför smälter mycket snabbare. Téet säger i allmänt att man ska bli hälsosammare, få bättre hy, må bättre, ha mer energi och en del upplever att de inte är lika "bloated" (uppsvullna), vissa viktnedgång. Det är inget laxeringsmedel i och jag har heller verkligen inte märkt av något sånt vilket är skönt. Det funkar alltså utmärkt att dricka även fast man har andra sysslor då det inte påverkar på det sättet. 

En del säger också att de tycker att téet luktar väldigt starkt och jag kan hålla med om att paketet har en stark kind of örtdoft? Jag dricker vanligtvis minst en-två koppar te om dagen hur som helst så därför är det inte så jobbigt för mig. Tycker inte att téet luktar starkt när man har det i, men det doftar mest örter då det är en massa naturliga örter i téet! Jag lägger i lite honung och man kan även lägga i citron om man vill. Skulle säga att det inte är något för de som inte gillar te från början då man ändå ska dricka det två-tre gånger per dag och vissa uppelver en stark smak, det är inte smaksatt så det är inte sött eller något men med honung blir det precis som vanligt te enligt mig. 

Ah. Hoppas jag fick med allt nu... Annars är det bara att kommentera så ska jag försöka att svara. Om ni vill testa téet så har de förresten en kampanj just nu som pågår till på lördag. Om ni använder koden "EASTEREGG" i kassan så får ni 20% rabatt! Mitt paket var förresten från UK så ingen tull! 

TRIANGL & YOURTEA

Igår landade TRIANGL bikini och Yourtea detoxte i min brevlåda. 

Kommer inlägg på de senare eller i dagarna, för nu måste jag sätta mig och skriva några tusen ord på en uppsats så jag kan skicka in den. 

And a big THANK YOU to TRIANGL and YOURTEA.

NARS/LAGUNA

My baby NARS Laguna finally arrived! 

Har hört så mycket gott om den så mina förväntningar är höga och NARS har generellt väldigt bra produkter. Velade dock mellan den här och Casino, som är en mörkare färg ett tag men blev ändå den här tillslut. Har inte provat den ännu, men har planerat att göra det senare idag och vi får väl se om det var rätt val. Tänkte att jag kan skriva om den när jag har provat den ett tag.

NAKED 3/SWATCHES

Stranger / Dust / Burnout / Limit / Buzz / Trick / Nooner / Liar / Factory / Mugshot / Darkside / Blackheart

Här har ni en närmare titt på NAKED 3 paletten som har mer rosa toner än vad tvåan har. Jag har ju lite "tanned" skin så färgerna, särskilt Stranger syns inte alltför väl, men på ögonlocken är man mycket vitare så då funkar det naturligtvis. Fick frågan om jag tycker det är värt att köpa trean när man även har tvåan och det beror ju på vad en själv tycker och tycker om för färger. Jag själv är inte särskilt mycket för rosa toner och så, känner att jag blir lite för "söt" kan man väl säga. MEN Urban Decays paletter är så otroligt välgjorda och jag faller redan vid förpackningen, snygg, hållbar och praktisk på samma gång. Paletten är väldigt slimmad så den kan lätt sjunka ner i väskan samtidigt som den har en bra spegel och jag gillar också att den är hård och kommer med en borste som man kan använda vid nödtillfällen.

Paletten innehåller som nämnt mer rosatoniga färger, men jag har ändå använt mig av den ett par gånger, för mig är Stranger och från Nooner ända fram till Blackheart mest intressant och så är det väl alltid, att man har sina favoriter. Alla färger är otroligt fina så det handlar väl mer om personlig smak! På någon annan passar säkert de ljusare bättre. 

Priset kan ju ses som saftigt men när man tänker efter så är ca 500 inte särskilt mycket för 12 skuggor, då en singel färg går på strax under 100 vanligtvis och de här är färgerna galet pigmenterade och håller på plats hela dagen. Inte alls pudriga så att allt flyger bort, utan nästan lite kräm-mjuka är de. Min NAKED 2 har jag haft ca 1,5 år nu och jag har inte nått botten på någon av färgerna och då har jag ändå använt nästan bara den paletten. 

Så, tycker jag det är värt att köpa NAKED 3 om man redan har tvåan? Jag tycker ABSOLUT att det är ett bra köp och värt det med tanke på vad man får för pengarna. Färgerna håller ju trots allt väldigt länge. Hade jag haft möjligheten hade jag köpt alla UD's paletter! Vilken hade jag valt om jag bara fick välja en? Ja, då hade jag valt NAKED 2 eftersom att det är den jag oftast använder mig av, den är verkligen min holy grail, men kan man och gillar smink så är trean värt ett köp också. 

Vad jag vet så är inte trean tillgänglig i Sverige, men det finns många vägar att gå! Kolla runt på internet eller kanske du känner någon som ska till exempelvis USA och har möjlighet att köpa hem till dig? Tvåan finns tillgänglig i Sverige.

NAKED 2/3

Den senaste veckan har jag gått och blivit en makeup junkie. Kollat på beauty videos i flera timmar i sträck. Så himla kul. Här är iallafall två av mina favoriter, NAKED 2 och NAKED 3 som är den nya som kom ut i år. Urban Decays paletter är väldigt pigmenterade och fäJag ÄLSKAR båda två, men tvåan är min stora favorit för den passar mig bäst, trean har mer rosa toner, det finns dock alldeles underbara färger även i trean. Tänkte lägga ut lite swatches på de i veckan så ni kan få se färgerna.

Är det något annat ni vill se eller att jag ska lägga upp? x 

Upp